Hotel Kampen

Bent u op zoek naar een sfeervol hotel in Kampen? Dan bent u bij Hotel Zalkerbroek aan het juiste adres. Ons hotel is namelijk dichtbij Kampen gelegen, vlakbij de N50. Ons hotel wordt gekenmerkt door een centrale ligging en is gemakkelijk te bereiken via A50, de N50 en de A28. Hotel Zalkerbroek is niet alleen een hotel, wij zijn meer dan dat. Wij herbergen namelijk ook een restaurant en een zalencentrum. Voor een lekker hapje eten of een feestje zit u bij ons dus ook meer dan goed.

Hotel Kampen: Goedkoop overnachten!

Bij Hotel Zalkerbroek kunt u voor slechts €59,00 al een tweepersoons kamer boeken. Bij ons kunt u dus zeer goedkoop overnachten. Ons hotel bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Kampen. Voor een hotel met vele faciliteiten als een douche, toilet, gratis WiFi, televisie en twee fauteuils, bent u bij ons goed. Ons hotel beschikt over 15 kamers voor niet-rokers en 15 kamers voor rokers. Bij hotel Kampen zal het u aan niets ontbreken! Daarnaast kunt u ook nog eens gratis parkeren.

Hotel Kampen

Gelegen aan de rand van de Veluwe

Ons hotel is gelegen aan de rand van de Veluwe, dichtbij Kampen en Zwolle. Binnen een mum van tijd staat u in het centrum van deze twee Hanzesteden. Daarnaast vindt u vlakbij het hotel het Nationaal Landschap IJsseldelta en de IJssel zelf. Wie op zoek is naar een prachtig hotel, in een rustig omgeving, doet er goed aan om te kiezen voor hotel Zalkerbroek.

Op zoek naar een hotel in Kampen?

Bent u op zoek naar een hotel in Kampen? Boek dan direct een kamer bij Hotel Zalkerbroek. Voor maar €59,00 heeft u al een tweepersoonskamer per nacht! U kunt direct boeken door te bellen op 038-3636282 of vul ons boekingsformulier in. Wij zorgen er voor dat uw verblijf een echt succes wordt!